fbpx
+45 30 22 86 62 info@fler-tal.dk

Ledelsesrapportering

Ledelsesrapportering lyder måske meget kompliceret, men det er det faktisk ikke. I korte træk handler ledelsesrapportering om at videregive information om virksomhedens sundhedsstilstand til ledelsen. Bevæger den sig i den rigtige retning? Blev budgetterne overholdt? Og er vi i stand til at imødekomme de fremtidige udfordringer? Ledelsesrapportering fungerer altså som et slags kompas for den økonomiske styring af virksomheden.

På baggrund af rapporten er det fx muligt at besvare spørgsmål som:

  • Hvor mange timer den enkelte medarbejder har brugt på bestemte projekter?
  • Hvor mange ressourcer er der gået til kundemøder?
  • Og hvor belastede er de enkelte afdelinger i virksomheden?

På grundlag af disse oplysninger er det muligt at træffe beslutninger om virksomhedens fremtidige økonomi. I stedet for at basere beslutninger på fornemmelser og formodninger, træffes de altså på et solidt datagrundlag.

 

Har du brug for hjælp til ledelsesrapportering?

 Mangler du et overblik over virksomhedens økonomiske og finansielle status? Vil du gerne sikre at alle beslutninger baseres på faktiske oplysninger om virksomhedens situation? Så lad Flertal overtage ledelsesrapporteringen i din virksomhed. Vi har flere års erfaring på netop dette område, og kan tilbyde en skræddersyet løsning, der er tilpasset dine ønsker og behov.
Kontakt os i dag for et uforpligtende møde og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig.