fbpx
+45 30 22 86 62 info@fler-tal.dk

Budget

Formålet med et budget

Et budget gør det muligt for dig at vurdere, om virksomheden udvikler sig som forventet – baseret på konkrete tal. Det foregår ved at sammenligne budgettet – der viser de forventede indtægter og udgifter – med regnskabet som viser den faktiske udvikling i økonomien. Er virksomheden bagud i forhold til budgettet, giver det mulighed for at få økonomien på rette køl igen ved at igangsætte konkrete handlingstiltag. Det kunne fx ske ved at give kunderne kortere kredittid eller bede om et ekstra overtræk i banken. Budgettet danner således grundlag for en effektiv økonomisk styring af virksomheden.

=

Lad tallene tale

  • For fakta fjerner frygt
  • Dynamiske budgetter. Effektive rapportering. Proaktiv handling
  • Brug budgetter til at fastholde fokus på din kerneforretning.

Få professionel hjælp til at udarbejde virksomhedens budget

 Synes du det med budgetter virker uoverskueligt, frustrerende eller bare kedeligt?

Så lad Flertal hjælpe med at udarbejde budget i fx Budget123.

Du får et udkast, løbende opfølgning og et suverænt overblik med gode grafik og diagrammer. Kontakt os

Synes du det med budgetter virker overskueligt, frustrerende eller bare kedeligt? Så lad Flertal hjælpe. Vi har et omfattende netværk af revisorer, bogholdere og andre fagfolk, hvilket betyder at vi kan sammensætte det bedste tilbud i forhold til dine ønsker og behov.

Da vi er en konsulentvirksomhed betaler du også kun for den tid vi bruger på at løse opgaven. Og med vores mange års erfaring inden for branchen, kan du være sikker på at arbejdet bliver udført korrekt. Kontakt os i dag og hør mere om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

Ingen felter fundet.