fbpx
+45 30 22 86 62 info@fler-tal.dk

Hvad menes der med digitalisering?

Når vi snakker om digitalisering, handler det først og fremmest om at lade teknologien trække det tunge læs. For det handler om at benytte de digitale løsninger, der findes på markedet, til at bygge en motor for dig og dine kunder, der minimerer manuelt arbejde, effektiviserer jeres arbejdsgange og gør jer mere konkurrencedygtige.

Der er i stigende grad efterspørgsel på digitale bogholdere. Det skyldes at tidens tal peger på øget omsætning og større rentabilitet for virksomheder, der kan spare tid på administrative processer gennem digitale arbejdsgange. Der er altså masser af værdi at hente for dig som virksomhed.

=

Bedre arbejdsflow og øget effektivitet

Med digitale løsninger har vi mulighed for at integrere dine forskellige administrative systemer med hinanden. Når systemerne snakker sammen, giver det et langt bedre arbejdsflow. Du sparer nemlig tid på manuelt tastearbejde, da data flyder fra ét system til et andet. Og på den måde, kan du øge din indsats på andre områder i din virksomhed og derved blive mere effektiv.

=

Bedre produkter og nye tjenester

Bogholderibranchen er en branche i rivende udvikling – først og fremmest, fordi teknologien baner vejen for nye og smartere arbejdsgange. Drag fordel af de nye produkter, da de er med til at drive din forretning fremad. Kort sagt – med teknologien på din side, stiller du din virksomhed stærkere.

=

Øget profit og konkurrenceevne

Digitalisering af din forretning øger profitten, for din virksomhed. Digitale arbejdsgange kan direkte oversættes til tidsbesparelser, og herfra er det op til dig, hvad du vil bruge den ekstra tid på. Fx ledelse og udvikling din virksomhed.

=

Højere medarbejdertilfredshed

Manuelt arbejde er ofte rod til repetitive og tidsrøvende arbejdsopgaver. Digitale løsninger kan lette dine medarbejderes tunge tasteopgaver og frigive tid, som de i stedet kan bruge på, at pleje relationerne til jeres kunder. Det giver luft til, at klare de sjove og udfordrende opgaver i hverdagen, og i sidste ende glade og produktive medarbejdere.

Den 19. maj 2022 vedtog folketinget en ny bogføringslov, med krav om digital bogføring. Loven har til hensigt, at mindske fejl og snyd af regnskaber, moms- og skatteangivelser. læs mere her

Ingen felter fundet.