fbpx
+45 30 22 86 62 info@fler-tal.dk

Salgsbudget

Med et salgsbudget er det nemt at vurdere om du nåede dine salgsmål eller ej, og iværksætte konkrete handlingstiltag på baggrund heraf. Er du fx bagud i forhold til salgsmålene, kan budgettet nedjusteres eller der kan udarbejdes en plan for, hvordan salget kan øges.

For at udarbejde et salgsbudget, er det dog nødvendigt at have en række oplysninger om virksomhedens økonomiske aktiviteter. Er du en webshop, kan salgsbudgettet fx baseres på information om antallet af besøgende, konverteringsraten og den gennemsnitlige ordrestørrelse. Det er dog vigtigt at huske på at salgsbudgettet altid er forbundet med en vis usikkerhed, idet det bygger på forventninger til fremtiden.

Derfor bør du som hovedregel basere budgettet på tidligere års tal og erfaringer.

 

Har du brug for professionel hjælp til at udarbejde salgsbudgettet?

Flertal har mange års erfaring inden for budget samt opfølgning, og har hjulpet både håndværkere, iværksættere, landmænd og foreninger med at få styr på budgetterne og bogføringen.

Vi bruger b.la. Budget123, som selv henter bogførte tal i økonomisystemt, efterfølgende kan vi præsentere salgsbudgettet, samt løbende opfølgning.

Det giver et hurtige og overskuelige overblik.

Kontakt os i dag for et uforpligtende møde, hvor vi kan uddybe vores kompetencer og fortælle mere om, hvordan vi kan hjælpe netop din virksomhed.

Ingen felter fundet.