fbpx
+45 30 22 86 62 info@fler-tal.dk

Om Flertal

Flertal er en af Sønderjyllands førende bogholderi virksomheder, centralt beliggende i Haderslev. Med mange års erfaring indenfor bogholderi, rapportering og økonomistyring forstår vi din virksomheds udfordringer. Det kan være svært at holde styr på både økonomi, salg, markedsføring og den daglige drift af virksomheden og samtidig finde tid til at håndtere regnskaber og bogholderi.
Det er her Flertal kommer ind i billedet.
Som din kompetente og professionelle sparringspartner, kan vi varetage alle opgaver af økonomisk karakter – fra lønbehandling, daglig bogføring og månedsrapportering til udarbejdelse af budgetter samt komplicerede regnearksmodeller. Fordelen ved at vælge os er, at du kun betaler for den tid du har brug for os, samt at du bestemmer hvilke opgaver vi skal løse.

 

Hvorfor vælge Flertal?

Vi har ikke blot den nødvendige erfaring, men også et stort netværk at trække på. Derfor kan vi i samarbejde med dig vælge den revisor, advokat eller forsikringsmægler, som vi mener passer bedst til dine ønsker og behov. Med andre ord: Hos os får du ikke en standard løsning, men en skræddersyet løsning, der er tilpasset din situation. Dertil kommer vores kendskab til lokalområdet, som gør at vi kan yde professionel rådgivning og sparring i øjenhøjde. Vi er altså ikke blot en konsulentvirksomhed, men en vigtig samarbejdspartner, som kan gøre en reel forskel for dig og din forretning – noget vi vægter højt hos Flertal.

 

Kompetente medarbejdere giver tilfredse kunder

Hos Flertal sætter vi en ære i at tiltrække de dygtigste medarbejdere, da det i sidste ende er dem, der leverer det endelige resultat. Derfor har vi udviklet et stærkt team bestående af de bedste indenfor branchen – personer der alle har flere års praktisk erfaring med regnskab, bogholderi og økonomi. På den måde sikrer vi en høj kvalitet i det færdige arbejde, og du kan føle dig tryg ved at overlade det økonomiske arbejde til os. Så mangler du en kompetent sparringspartner til at varetage hele- eller dele af økonomifunktionen, så kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud. Vi sidder klar til at hjælpe.

Ingen felter fundet.