fbpx
+45 30 22 86 62 info@fler-tal.dk

Kundeportræt af Tyrstrup Kro

Torben, indehaver af Tyrstrup Kro i 32 år blev kunde hos Flertal, da hans tidligere bogholder efter et godt samarbejde valgte at gå på pension. Herefter valgte Torben at kontakte Charlotte, indehaver af Flertal. En af grundende til at hans valg faldt på Flertal var pga. god omtale.

Med ca. 50.000 gæster til selskaber årligt og 25 ansatte, hvoraf 10 af de ansatte er elever, er der opgaver nok på den travle kro til Torben. Dette er blandt andet en af grundene til at de benytter en ekstern bogholder til at holde godt styr på regnskabet.

Flertal har fra starten af samarbejdet haft fokus på at kunne gøre en forskel.

Torben ønskede at være mere opdateret og have mulighed for indsigt i de indscannede bilag. Derfor valgte vi e-conomic med indscanning samtidig med at vi optimerede alle processer og arbejdsgange.

Vi har udarbejdet budget som er lagt i økonomiprogrammet til løbende opfølgning og sammenligning.

Hos Flertal holder vi os konstant opdateret via kurser, da dette er ekstremt vigtigt i forhold til de ændringer der løbende sker. Blandt andet træder den nye ferielov snart i kraft. Denne er vi naturligvis også godt klædt på til at håndtere for vores kunder, der har ansatte i deres virksomhed.

=

Det siger Torben om Flertal:

  • Det er fleksibelt og vi ”sparer” en ansættelse
  • Flertal’s bogholder sidder i huset og arbejder, hvilket gør det nemt og tilgængeligt
  • Det har lettet vores arbejdsprocesser
  • Meget overskueligt og nemt selv at være opdateret med økonomien
  • Flertal har styr på lønbehandling, overenskomster og refusioner i forhold til elever og medarbejdere, der arbejder på skæve tider – det skaber tryghed og der er en gensidig tillid

Vi spurgte Torben om han vil anbefale os til andre virksomheder, hvortil han svarer:

“Gerne – fordi det virker!”

Torben Schulz
Indehaver af Tyrstrup Kro

Ingen felter fundet.