fbpx
+45 30 22 86 62 info@fler-tal.dk

Månedsrapportering

Månedsrapportering er en vigtig disciplin for især større virksomheder med mange aktiviteter. Men hvad handler månedsrapportering præcist om? Og hvilken forskel kan det egentlig gør for din virksomhed?

 

Ideen med månedsrapportering?

 Mange virksomheder udarbejder en månedlig rapport, der giver et overblik over den økonomiske og finansielle udvikling de seneste 30 dage. Den kan fx indeholde oplysninger om omsætning, ordrer og omkostninger. Med rapporten forsøger man således at skabe et overblik over udviklingen i forretningen. Man gør status, følger op og vurderer om virksomheden bevæger sig tættere på sine mål. På baggrund af disse oplysninger kan man træffe beslutninger om virksomhedens fremtid. Skal der foretages nye investeringer? Skal omkostningerne nedbringes? Eller er det tid til at opsøge nye salgskanaler?

 

Har du brug for professionel hjælp til månedsrapporteringen?

 Månedsrapportering kan være en ressourcekrævende opgave, som det kan være svært at finde tid til. Og derfor kan det være en fordel at overlade arbejdet til en anden. Flertal har erfaring med både regnskab, budgettering og rapportering. Vi kan hjælpe din virksomhed med at opnå sine økonomiske målsætninger, træffe de rigtige beslutninger og skabe overblik over udviklingen. Vil du vide mere? Så tøv ikke med at kontakte os i dag for et uforpligtende møde. Vi er kun et klik væk.