fbpx
+45 30 22 86 62 info@fler-tal.dk

Håndværker

Er du selvstændig håndværker?

Som håndværkervirksomhed er der ofte mange udfordringer at tage højde for, og med en travl hverdag kan det være svært, også at finde tid til bogholderi og administration. Flertal har adskillige års erfaring med at hjælpe håndværkere, både i forhold til bogføring, men også hvis du ønsker at skifte eller få optimeret dit økonomisystemt, samt bruge projekt -og timesagsstyring har vi stor erfaring.

Som din sparringspartner kan vi også hjælpe med mere praktiske opgaver, som fx at beregne et dækningsbidrag, så du ved præcis hvilken pris du skal tage for dine ydelser, for at sikre et vedvarende overskud i virksomheden.

Derudover kan vi hjælpe med:

=

Hjælp, undervisning og fastholdelse til dig og dine medarbejder ved timesagsstyring, tilbud, ordre fakturerings styrings programmer, der er integreret eller skal integreres med økonomiprogrammet

=

Vi overtager helt eller delvis økonomifunktionen i din virksomhed, du får hurtigt overblik over tilgodehavender og dine regninger bliver registreret og betalt. Samt offentlige indberetninger til fx Skat, så du har mere tid til at passe forretningen, og gøre det du er bedst til

=

Lønbogholderi og HR – vi kan også tilbyde at overtage dele af dit bogholderi, hvis du har en bogholder eller kontorassistent fastansat. Kan du udlicitere f.eks. Lønbogholderi til os. Da det kræver man er opdateret på overenskomstmæssige regler, den nye ferielov osv. holder vi os hele tiden ajour på dette område.

=

Udarbejdelse af detaljerede budgetter, likviditetsbudget, så du har et overblik over virksomhedens fremtidige indtægter og udgifter.

=

Budgetopfølgning, så du ved om du er foran eller bagud i forhold til dine planer

Læs mere om budget her

=

Budgetopfølgning, så du ved om du er foran eller bagud i forhold til dine planer

Så har du brug for hjælp til håndtering af den daglige økonomi og bogføring, så kontakt os i dag og hør nærmere.

Læs mere om hvad vores kunde Sydjysk El-service siger her

Ingen felter fundet.