fbpx
+45 30 22 86 62 info@fler-tal.dk

Iværksætter

Som iværksætter er der ofte meget at se til, regnskab og momsindberetning er som regel ikke det der står højst på listen. Det kan samtidig være svært at finde rundt i junglen af regler og love for nystartede virksomheder, vælge den rigtige selskabsform og finde tid til at udarbejde en forretningsplan.

Som iværksætter er det dog vigtigt at du har styr på disse ting.

Årsregnskabet er f.eks. ikke kun til for myndighedernes skyld, men også din egen. Alle danske virksomheder bliver nemlig kreditvurderet på baggrund af deres offentliggjorte regnskaber, og derfor kan årsregnskabet spille en afgørende rolle for dine muligheder for at optage lån i banker og realkreditinstitutter. Derudover bruges regnskabet af leverandører, investorer og eksterne interessenter, der alle kan have en afgørende indflydelse på din virksomheds succes. Som en erfaren og kompetent revisions- og rådgivningsvirksomhed kan Flertal hjælpe med både regnskab og bogholderi.

Men vi kan naturligvis også bistå med andre ydelser, herunder:

=

Udarbejdelse af budgetter og forretningsplan så du har en ide om, hvilke indtægter og udgifter din virksomhed har i fremtiden

=

Rådgivning i forbindelse med valg af virksomhedsform, så du ikke risikerer at sætte din privatøkonomi over styr

=

Faglig sparring så du kommer rigtig fra start, og overholder gældende dansk lov for erhvervsdrivende

Kort sagt: Vi klæder dig på til livet som iværksætter og guider dig i den rigtige retning, så du kan fokusere på det du elsker mest. Så er du parat til at udleve dine iværksætterdrømme, så kontakt os i dag og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Ingen felter fundet.