fbpx
+45 30 22 86 62 info@fler-tal.dk

Kundeportræt af Bram I/S og Naturbiogas Sode A/S

I efteråret 2019 besluttede Bram I/S og Naturbiogas Sode A/S etablering af eget bogholderi, idet vi ønskede at have det løbende overblik, og ligeledes få en velfungerende debitor og kreditor funktion.Valget faldt på Uniconta, som fremstod brugervenligt og ukompliceret, men alligevel håndterer en bogføring enkelt med god afrapportering samt muligheden for rettelser uden besvær. Enkelthed er virkelig programmets styrke.

Flertal har været behjælpelig med opsætning af den afrapportering, som vi ønsker i Bram I/S, og de har dermed gjort det enkelt for os, at lave de udtræk, som vi har brug for i de givne situationer.

Vi anvender Budget 123 til den løbende rapportering, estimering og budgettering. Budget 123 arbejder sammen med vores Uniconta og derfor er det uden besvær, at overføre data imellem systemerne. Vi har senest den 10.

i efterfølgende måned et overblik over den forgangne periode samt et forecast på det samlede resultat ud fra de budgetterede forudsætninger.

Vi laver løbende opfølgninger, som sendes i den form, som giver et indblik i de områder, som vi ønsker at sætte fokus på og muligvis er efterspurgt af pengeinstituttet. Vi har altid kunne lave et godt og overskueligt rapporteringsværktøj direkte udført af Uniconta og Budget 123. Den store eksamen var budgettet for 2021 for begge virksomheder, men tilbagemelding var fra begge pengeinstitutter, at materialet var overskueligt og let tilgængeligt. Budgettet for landbruget omfatter ca. 15 sider inklusive beskrivelser, budgetforudsætninger samt talmateriale.

Jan Fensholt-Hansen, Bram IS

Ingen felter fundet.