fbpx
+45 30 22 86 62 info@fler-tal.dk

Har din virksomhed brug for et sted at være?

Så kan Flertal tilbyde udlejning af attraktive kontorlokaler på vores adresse Ny Allégade 1 i Haderslev. Vores kontorer er beliggende centralt i Haderslev i gåafstand til byens mange butikker. Der er desuden rig mulighed for parkering, og ejendommen er opført i hyggelige omgivelser, som du hurtigt vil forelske dig i.
Er du en nyetableret virksomhed, er dette den perfekte mulighed for at komme godt fra start og begrænse omkostningerne til lokaler. Som lejer behøver du nemlig ikke at tænke på administration og vedligeholdelse. Og sammenlignet med investeringer i erhvervslokaler, er omkostningerne til leje minimale.
Dermed kan du fokusere på at udleve dine iværksætterdrømme i stedet for at binde kapital i fast ejendom. Når virksomheden ønsker at ekspandere, har du også fleksibiliteten til nemt at fraflytte lejemålet. Dette er dog også en attraktiv mulighed for allerede etablerede virksomheder, som ønsker at frigøre kapital til investeringer i forretningen eller blot finde en mere attraktiv beliggenhed.
Forhør nærmere om muligheden for leje af vores kontorlokaler ved at kontakte os.