fbpx
+45 30 22 86 62 info@fler-tal.dk
I dag beskæftiger revisorer sig ikke kun med bogføring og regnskaber. Rådgivning har de seneste år fået en gradvis større funktion, og det er der en god grund til. Som virksomhed er det nemlig blevet sværere at klare sig i den globale konkurrence, og der stilles stadig større krav til dokumentation fra både banker og leverandører. Flertal yder derfor rådgivning indenfor en lang række områder, herunder regnskab, skat og finansiering.

Her er blot et lille udpluk af vores rådgivningsydelser…

 

Iværksætter/håndværker

 

Som nystartet iværksætter er der en lang række regler og krav at forholde sig til. Det gælder fx regler om moms, skat, afgifter, bogføring og regnskab. Overholder du ikke lovgivningen på disse områder, risikerer du strafansvar. For eksempel kan manglende momsbetaling straffes med bøde eller fængsel. Som din foretrukne sparringspartner hjælper vi dig igennem junglen af regler og love. Vi skaber klarhed og overblik, så det hele ikke virker så uoverskueligt, og så du kan sove trygt om natten – velvidende at det hele kører som det skal. Kort sagt: Vi guider dig i den rigtige retning, så din iværksætterdrøm kan blive til virkelighed.

 

Produktions- eller servicevirksomhed

 

Er du en produktions- eller servicevirksomhed er den stigende konkurrence ofte en af de største udfordringer. Derfor er det vigtigt at udnytte alle muligheder optimalt, og netop det kan Flertal hjælpe dig med. Vi rådgiver fx om finansiering af anlæg og drift, så du opnår den bedste løsning i forhold til din økonomi. Derudover rådgiver vi om skat, afgifter og anbringelse af virksomhedens overskud med henblik på at maksimere gevinsten. Vi deltager også gerne i forhandlinger med bank, revisor og andre samarbejdspartnere, så du er sikret det bedste tilbud. Ønsker du at overdrage din virksomhed til en anden, fungerer vi også som sparringspartner under hele processen, så du er garanteret et succesfuldt salg.

 

Forening

 

Som forening er der flere regler og krav, du skal overholde, og gør du ikke det, kan det hurtigt blive dyrt at være foreningsejer. Overvejer du at etablere en forening, kan Flertal rådgive dig i hele opstartsfasen, så du kommer rigtigt fra start. Er du allerede en etableret forening, rådgiver vi også gerne om regnskab, bogføring og skat. Vi hjælper dig desuden, hvis du har spørgsmål vedrørende anvendelse af foreningsoverskud, registrering hos erhvervs- og selskabsstyrelsen eller andet.

 

Landbrug

 

Landbruget står overfor nogle problematiske udfordringer i disse år, og uden den rette økonomiske rådgivning kan det være svært at skabe et positivt overskud år efter år. Flertal tilbyder bl.a. rådgivning om tilskud. Som landmand er der nemlig mange muligheder for tilskud – herunder arealstøtte, tilskud til renovering af stald, energitilskud, osv. Reglerne for tilskud kan dog virke komplicerede, og derfor er vi parate til at guide dig i den rigtige retning, så du udnytter dine muligheder optimalt. Derudover rådgiver vi også om regnskab, finansiering, skat og andre områder der måtte være af relevans for dig.

 

Har du brug for professionel rådgivning?

 

Rådgivning er en tillidssag. Og hos Flertal tager vi sparring / rådgivnings funktionen meget seriøs. Vi har ikke blot erfaringen, men også det rigtige netværk, som sikrer dig den mest optimale løsning i forhold til dine behov. Så tilhører du en af grupperne ovenfor, så kontakt os gerne for et uforpligtende møde, hvor vi kan drøfte mulighederne for et fremtidigt samarbejde.