fbpx
+45 30 22 86 62 info@fler-tal.dk

Økonomiassistent

Flertal stiller gerne en økonomiassistent til rådighed for din virksomhed – enten som en fuldtidsløsning eller efter behov. Økonomiassistentens primære funktioner er bogholderi og regnskab.

 

Bogholderi

 

Som virksomhed er det vigtigt at registrere de daglige ind- og udbetalinger med kunder, leverandører og andre instanser. Dette er ikke blot et lovkrav, men også en forudsætning for udarbejdelsen af årsregnskabet. Uden en valid rapportering / månedens balance er det svært at vurdere virksomhedens økonomiske og finansielle situation, og træffe beslutninger om fx investeringer, afskedigelser, m.m. Med hjælp fra vores erfarne økonomiassistenter kan du være sikker på, at der er styr på den daglige bogføring, så du har en ide om, hvilken retning virksomheden bevæger sig.

 

Regnskab

 

Økonomiassistenten bistår også gerne med assistance i forbindelse med aflægning af årsrapporten. Som nævnt fungerer regnskabet som et vigtigt beslutningsgrundlag for din virksomhed. Men derudover har eksterne interessenter – herunder aktionærer, leverandører og banker – også en interesse i årsregnskabet. Derfor er det vigtigt at det giver et retvisende billede af virksomhedens indtjening og værdi, og følger gældende regler på området. Og netop det kan vores dygtige økonomiassistenter hjælpe med, da de alle har flere års erfaring inden for branchen.

 

Øvrige funktioner

 

Udover bogføring og regnskab kan økonomiassistenten også tage sig af øvrige økonomiske opgaver. Det gælder fx løn-administration, fakturering, betalinger til kreditorer, afstemninger, momsangivelser og indberetninger til myndigheder. Med en økonomiassistent tilknyttet virksomheden får du altså en all-around regnskabs- og økonomifunktion, som kan give en hjælpende hånd med, når det gælder. Har du brug for en økonomiassistent – enten midlertidigt eller over en længere periode – så kontakt os gerne. Med vores brede netværk af økonomiassistenter og andre specialister kan vi sammensætte den mest optimale løsning i forhold til dine behov. Derudover betaler du kun for den tid vi bruger på opgaven, da vi opererer som en konsulentvirksomhed.