fbpx
+45 30 22 86 62 info@fler-tal.dk

Fakturering

Fakturering går i alt sin enkelthed ud på at udfærdige fakturaer til kunder og andre instanser, der måtte skylde dig penge. Når du udsteder fakturaer, er der dog en række krav og regler, du skal være have i baghovedet. En faktura skal nemlig indeholde nogle ganske bestemte oplysninger. Og gør den ikke det, kan du straffes med bøde.

 

Så hvad skal en faktura egentlig indeholde?

 

Indholdskravene til en faktura er beskrevet i momsbekendtgørelsen.

I korte træk, så skal alle fakturaer virksomheden udfærdiger indeholde følgende oplysninger:

  • Udstedelsesdato: Også kaldet fakturadatoen. I nogle tilfælde skal du også angive en leveringsdato – dog kun hvis den afviger betydeligt fra udstedelsesdatoen
  • Nummerering: Alle fakturaer skal nummereres fortløbende. Der er dog ikke nogle krav om hvad det første fakturanummer skal være. I princippet kunne du altså starte med nummer 1,000.
  • Sælgers oplysninger: Herunder navn, adresse og CVR-nummer.
  • Købers oplysninger: Inklusiv navn og adresse

Oplysninger om den leverede vare eller service:
– Herunder mængden og arten af den leverede vare, men også pris uden moms, momssats og momsbeløb.

 

Har du brug for hjælp til faktureringen?

 

Gider du ikke stå for faktureringen selv? Vil du have fagfolk til at gøre det hårde arbejde? Så kan Flertal hjælpe. Vi har et omfattende netværk af revisorer og andre specialister, som kender reglerne ud og ind. Ved at lade os stå for faktureringen, kan du spare en masse tid og besvær, og i stedet koncentrere dig om det du er bedst til. Kontakt os i dag for flere oplysninger.