fbpx
+45 30 22 86 62 info@fler-tal.dk

Debitor -kreditorstyring

Som virksomhed er det vigtigt at holde styr på både debitorer og kreditorer. Men hvordan gør du det? Og hvorfor er det egentlig så vigtigt?

 

Debitorstyring

 

Debitorstyring går i korte træk ud på at håndtere virksomhedens debitorer – dvs. tilgodehavender. Dette er afgørende for virksomhedens fortsatte evne til at overleve. Betaler kunderne ikke til tiden – eller betaler de slet ikke – kan det nemlig skabe problemer med likviditeten. Og kan din virksomhed ikke betale den løbende strøm af regninger, kan det i værste tilfælde ende med konkurs. Derfor er det vigtigt at holde styr på dine debitorer og rykke dem, såfremt de overskrider sidste betalingsdato. Du kan naturligvis gøre dette selv. Men det kan være en tidskrævende process, og som virksomhed er der nok at se til. Derudover kan det være en ubehagelig opgave at rykke forfaldne debitorer.

Derfor vil det være en god ide at få fagfolk til at varetage denne del af økonomifunktionen, så du kan frigøre vigtige ressourcer i virksomheden. Flertal har mange års erfaring med at håndtere debitorer for både små, mellemstore og store virksomheder. Vi sørger ikke blot for at udsende fakturaer, men også at rykke forfaldne debitorer, bogføre omsætningen og holde kundernes konti ajourført. Med denne løsning kan du koncentrere dig om at udvikle din forretning – uden at skulle bekymre dig om, hvorvidt kunderne nu også får betalt.

 

Kreditorstyring

 

Hvor debitorstyring handler om at håndtere virksomhedens debitorer, så handler kreditorstyring om at håndtere kreditorerne. Dette er en central opgave for enhver virksomhed, idet ubetalte regninger kan betyde ekstra omkostninger, så som renter og gebyr, men samtidig også skabe et dårligt forhold til kreditorerne. Derfor er det vigtigt at have et system, som sikrer at alle regninger bliver betalt rettidigt. Ønsker du ikke at stå for denne opgave selv – eller kan du ikke finde tiden – så lad Flertal påtage sig jobbet.
Derved er du garanteret et fortstat godt forhold til kreditorerne, og skal ikke tænke på om regningerne nu også bliver betalt – for det tager vi os nemlig af. Så oplever du problemer med kunder, der ikke betaler til tiden? Eller har din virksomhed selv problemer med at overholde betalingsfristerne? Så kontakt os i dag og høre mere om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med debitor- og kreditorstyringen.